***  *** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 15

...
*** 
*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 15
Коментари Харесай

Водещите новини! Гунчева показа скандален чат с депутати от „Възраждане“. Гешев за изслушването: Не съм длъжен да се отзовавам на подобни покани


*** 

*** Водещите вести за деня до 13.00 ч., на 15 юли ***

 

„ Знаете ли, когато ГЕРБ плащаха рейсовете с техни хора да идват на митинг в София, какъв брой доста се възмущавах. Защото това не са спонтанни митинги. Да, доста хора нямат пари да отидат до София. Въпросът е, че в София живеят съвсем 1/3 от българите. Ако не можеш да убедиш най-малко 10 000 души от два милиона да те поддържат, къде си тръгнал? И единствено на своите членове, на които се спуска задача да вземат участие в митинг ли разчиташ да вземеш властта? “

***

" Едва ли е правилно тази форма на неотложност, уповавам се тя да не приказва за липса на държавност “, съобщи Иван Гешев на влизане в Народното събрание и посочи, че не е задължен да се отзовава на сходни предложения ".

***

Заредил и избягал. Дали е нямал пари или това е просто „ нрав “?

***

„ Хватки “. А и излиза наяве за какво е избягал от местопрестъплението… в този момент доказателствата са размити и неразбираеми, а в случай че беше останал, щяха да са по-сериозни.

***

Да се чете постепенно и деликатно!

„ В един миг се тормозих, че ще взема да допускам на тези хора, че няма по какъв начин нещата да се трансформират ", сподели автомобилният специалист.

„ В един миг взех решение, че ставам част от едно общо безхаберие и безнаказаност, а това не мога да си го разреша. Ако в другите браншове проблемите се мерят в пропуснати изгоди или загуба на пари, то тук ние броим жертвите. Аз ги претърпявам персонално “.

Той уточни съответни образци – молил се е да се постави парче мантинела на сектор на Околовръстното на София, след месец и половина поставили насип, молил се е да бъдат изправени пътни знаци на съответни места, да бъдат измити светлоотразители по магистрални мантинели, само че нищо не е било подхванато.

***

Със свое решение от през вчерашния ден, 14 юли, Министерският съвет одобри обновения Национален действен проект за справяне с пандемията от COVID-19.

***

„ Потвърдихме поръчката си, че ще бъдем оптимално диалогични с третия мандат, в случай че бъде даден на съществуващите ни съдружни сътрудници. Ще създадем всичко допустимо България да не влезе в политическия риск, който ще бъде спомагателен удар върху страната ни. Осъзнаваме тази отговорност “.

***

***

Putinjugend? Путлерова юноша?

***

Като приказваме за отвратителни новини…

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР